Haussa nyt:

Espoon toimipisteeseen

KEMIAN OPISKELIJA KESÄHARJOITTELIJAKSI

vahvistamaan HSEQ (Health, Safety, Environment, Quality) tiimiä kemikaalien maahantuontiin ja jakeluun liittyvän dokumentaation hallinnassa kesän aikana. Työsuhde on määräaikainen, noin 2-3 kk sovittuna ajanjaksona. Sinulla on tärkeä rooli sekä sisäisessä että ulkoisessa asiakaspalvelussa kemikaaliturvallisuustiedon välittäjänä. 

Tehtäväsi sisältävät mm.  

  • käyttöturvallisuustiedotteiden laadintaa ja jakelu
  • kemikaaliturvallisuuteen ja kemikaalilainsäädännön noudattamiseen liittyviä selvitys- ja raportointitehtäviä 
  • toiminnan kehittämiseen tähtääviin hankkeisiin osallistumista.

Olet kemian (FM) tai kemian tekniikan (DI) opiskelija. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään myös pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.  Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne. Erilaisten IT-ohjelmistojen ja internetin hakusivustojen käyttö on sinulle helppoa. Olet myös tottunut käyttämään englannin kieltä.         

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden asiantuntijatiimissä,  jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa kemikaaliosaamistasi. Käy katsomassa viime vuoden kesäharjoittelijoiden kommentteja täällä: https://www.youtube.com/watch?v=J5aoFs-ZKEw

Lisätietoja tehtävästä antaa HSEQ tiimin esimies Päivi Autiovuori puh. 050 588 0488,  7.3 keskiviikkona ja 8.3. torstaina klo 9-11.

Lisätietoa yrityksestämme saat osoitteesta: www.algolchemicals.f

Hae tehtävään 15.3.2018  mennessä täällä.