Öljyt ja voiteluaineet

Vankka kansainvälinen kokemuksemme teollisuus- ja erikoiskemikaalien sekä polymeerien jakelusta, laaja kumppaniverkostomme sekä vastuullinen toimintaotteemme vakuuttivat Repsolin kyvykkyydestämme vastata heidän ajoneuvoille ja teollisuudelle suunnattujen tuotteidensa jakelusta. Repsolin tuotteet edustavat meille luonnollista jatkumoa osaamisemme laajentamisessa.

Repsol on yli 90 maassa toimiva globaali energian tutkimus-, tuotanto-, jalostus-, jakelu- ja markkinointiyhtiö. Heidän teknologiakeskuksensa on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiomaailman globaali edelläkävijä, jossa tuotteita kehitetään jatkuvasti parhaan mahdollisen tehokkuuden sekä teknologisen ja ekologisen laadun takaamiseksi.

Repsol-voiteluaineet ja rasvat ylittävät teollisuuden asettamat korkeimmat standardit ja tekniset laatuvaatimukset. Ne edistävät teollisuuskoneiden ja laitteiden tehokkuutta ja kestävyyttä täyttäen samalla teollisuuden alakohtaiset standardit sekä pidentävät moottorin ja pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmien ikää noudattaen autoteollisuuden asetuksia. Repsolin voiteluaineilla varmistetaan autoteollisuudessa myös polttoaineen taloudellinen kulutus sekä CO2-päästöjen väheneminen. Parhaat prosessit yhdistettynä laadukkaimpiin lisäaineisiin takaavat kullekin ajoneuvomerkille sopivat, moottoria huoltavat ja lisävarmuutta antavat tuotteet.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Teollisuuden voiteluaineet ja rasvat

Repsolin voiteluaineet täyttävät vaativimmatkin laatuvaatimukset. Ne suojaavat ja tehostavat koneiden ja laitteiden toimintaa parantaen niiden suorituskykyä, säästämällä energiaa ja pidentämällä niiden elinikää. Repsol panostaa joka vuosi valtavasti resursseja, tietotaitoa ja teknologiaa teollisuusöljyjen valmistamiseen. Tämän ansiosta Repsolin voiteluaineet takaavat erinomaisen voitelutuloksen teollisuuden koneille ja laitteille. 

Raskaankaluston voiteluaineet

Raskas kalusto ja ammattikäyttö asettavat aivan erityisiä vaatimuksia moottorille. Siksi Repsol on kehittänyt ammattiautoilua ja työkoneita varten täysin omat tuotesarjansa, jotka ottavat huomioon alan erityisvaatimukset. Repsol tekee myös aktiivista tutkimus- ja tuotekehitystyötä tuotteiden kehittämiseksi.

 Henkilöautojen voiteluaineet

Hoidamme vaativimmatkin moottorit. Autot ja niiden tekniikka kehittyvät jatkuvasti. Siksi myös Repsolilla tehdään jatkuvasti töitä kehityksen eteen. Repsol tarjoaa autoihin voiteluaineiden sarjan, joka täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja määräykset. Erityinen koostumus takaa täydellisen voitelun ja parhaan mahdollisen suojan, parantaen moottorin suorituskykyä ja pidentäen sen elinkaarta.

Yhteydenottopyyntö
Ilkka Arvola +358 40 533 7884 ilkka.arvola@algol.com