Lämmönsiirtonesteet

Lämmönsiirtonesteiltä vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat tuotantoprosessin vaatimusten mukaan. Väärän tuotteen valinta voi johtaa järjestelmän vaurioitumiseen.

Korroosion tai tiivisteen hajoamisen aiheuttamat vuodot vaativat usein mittavia korjauksia. Tämän vuoksi lämmönsiirtoneste kannattaakin valita huolellisesti.

Laajasta lämmönsiirtonestevalikoimastamme löydät oikean vaihtoehdon ja sille asianmukaisen teknisen tuen kaikkiin sovelluksiin. Voit etsiä tuotteita sivun ylälaidassa olevan tuotehaun kautta. Asiantuntijamme auttavat parhaiten tarkoitukseen soveltuvan tuotteen valitsemisessa. Saat käyttöösi Algol Chemicalsin vahvan teollisuusosaamisen sekä markkinoiden johtavan lämmönsiirtoasiantuntemuksen.

Oikein valittu DOWCAL, DOWTHERM tai SYLTHERM -tuote varmistaa, että neste toimii oikein ja kestää eikä vaaranna prosessilaitteiston toimintaa.

Kauttamme myös ammoniakkikaasu >> ja Kvarntorpin tuotantolaitoksessamme valmistamamme ammoniakkivesi >> eri pitoisuuksin mm. elintarviketeollisuuden ja jääratojen kylmäaineeksi

 

Yhteydenottopyyntö
Lars Krook +358 9 5099 442 lars.krook@algol.com Joona Arvola +358 40 661 5810 joona.arvola@algol.com