Repsolin tuotteet ja teknologiainnovaatiot auttavat parantamaan koneiden ja laitteiden suorituskykyä.

Öljyt ja voiteluaineet

Algol Chemicals toimii öljyvalmistaja Repsolin jakelijana Suomessa

Valikoima kattaa kaikki öljyt ja voiteluaineet poislukien moottoripyörien voiteluaineet. Repsolin tuotteet täydentävät Algol Chemicalsin olemassa olevaa auto- ja teollisuuskemikaalien valikoimaa.

Repsol on yksi maailman johtavista energiayhtiöistä. Yhtiön liikevaihto on noin 40mrd euroa ja se työllistää 27 000 ihmistä 40 maassa.

Nyt mahdollisuus saada tarjous suuremmille tilauserille suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Teollisuudelle

Repsolin voiteluaineet täyttävät vaativimmatkin laatuvaatimukset. Ne suojaavat ja tehostavat koneiden ja laitteiden toimintaa parantaen niiden suorituskykyä, säästämällä energiaa ja pidentämällä niiden elinikää.

Repsol panostaa joka vuosi valtavasti resursseja, tietotaitoa ja teknologiaa teollisuusöljyjen valmistamiseen. Tämän ansiosta Repsolin voiteluaineet takaavat erinomaisen voitelutuloksen teollisuuden koneille ja laitteille.

Tutustu Repsolin teollisuuden voiteluainevalikoimaan >>

Työkoneisiin ja -ajoneuvoihin

Raskas kalusto ja ammattikäyttö asettavat aivan erityisiä vaatimuksia moottorille. Siksi Repsol on kehittänyt ammattiautoilua ja työkoneita varten täysin omat tuotesarjansa, jotka ottavat huomioon alan erityisvaatimukset. Repsol tekee myös aktiivista tutkimus- ja tuotekehitystyötä tuotteiden kehittämiseksi.

Tutustu Repsolin raskaiden ajoneuvojen tuotevalikoimaan (fi) >>

Henkilöautoihin

Hoidamme vaativimmatkin moottorit. Autot ja niiden tekniikka kehittyvät jatkuvasti. Siksi myös Repsolilla tehdään jatkuvasti töitä kehityksen eteen.

Repsol tarjoaa autoihin voiteluaineiden sarjan, joka täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja määräykset. Erityinen koostumus takaa täydellisen voitelun ja parhaan mahdollisen suojan, parantaen moottorin suorituskykyä ja pidentäen sen elinkaarta.

Tutustu Repsolin kattavaan voiteluainevalikoimaan (eng) >>

Yhteydenottopyyntö
Mika Martikainen +358 50 400 0438 mika.martikainen@algol.fi